OBS De Beuk

Kleinschalig en bruisend, dat zijn de kenmerken van De Beuk. Op de school voelen de kinderen zich veilig en gelukkig. Het is een plek waar ze zich maximaal kunnen ontplooien en ontwikkelen. Door de kleinschaligheid is er veel individuele aandacht en gaan jong en oud harmonieus samen. Respectvol, behulpzaam en tolerant zijn waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Zij staan aan de basis van de saamhorigheid binnen onze school.

Gezonde school

En goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen. Als school vinden wij het belangrijk om hier actief een bijdrage aan te leveren en kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl. Wij zijn een gecertificeerde “gezonde school”.

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden